LUPABEAUTY since 2018

ISMERJ MEG


FACEBOOK - INSTAGRAM

Facebook és Instagram oldalamon rengeteg hasznos információt és referenciát találsz a munkáimról.

https://m.facebook.com/lupabeauty/

https://instagram.com/lupa.beauty?igshid=1nllddtbqtb5c 


RÓLAM


Pados Laura "Lalu" vagyok, sminktetováló és oktató, 2015 óta foglalkozom sminktetoválással, 2017 óta pedig oktatással, a munkám egyben a szerelmem, a hivatásom, a szenvedélyem.

Fő célom, a szépet még szebbé, esztétikusabbá tenni - a NŐK önbizalmát visszaadni, növelni - az arcnak egy hozzá illő karaktert adni - megfiatalítani.

  • Minden tetoválást személyre szabottan, a Te saját személyiségedhez, igényeidhez igazodva készítek, figyelembe véve az adottságaidat, kéréseidet.
  • Nálam nincs két egyforma sminktetoválás, hisz nincs két egyforma ember.
  • Minden sminktetoválást megelőz egy konzultáció és tervezés, melynek keretein belül átbeszéljük, hogy mi fog Veled történni, milyen lehetőségeink vannak technikát, színt, formát illetően.
  • Követem és alkalmazom a legújabb a trendeket, igyekszem a legjobb szakmai tudásom és tapasztalatom szerint maximális precizitással végezni a munkám.
  • Itt nem kell sietned, elegendő időt szánok Rád, hisz megtiszteltél a bizalmaddal és engem választottál sminktetováló szakemberedként.
  • A fájdalomtól sem kell tartanod, szuper érzéstelenítő készítményekkel dolgozom, így nagyon minimális kellemetlenséggel jár a sminktetoválás.

Igényes, letisztult környezetben várlak Szeretettel! ♥ 

Ne feledd, mindig lehet még egy kérdésed, nem tudsz rosszat kérdezni! Szívesen válaszolok!

Bejelentkezés/Infó:

  • Telefon: +36 70 365 62 69
  • Messenger: LUPA Beauty facebook oldalon üzenetben
  • E-mail: lupabeauty@gmail.com

Mire készülj, ha Velem készítteted sminktetoválásod?

Számomra a legfontosabb, hogy boldogan, feltöltve önbizalommal és szépséges szemöldökkel/ajkakkal/szemhéjjal lépj ki az ajtón, miután elkészítettem sminktetoválásod. ♥

Mindenképpen igyekszem olyan tetoválást készíteni Neked, mely nem változtat túl sokat az arcodon illetve ha mégis, előnyösen teszi azt. Figyelembe veszem a stílusod, arcformád, 

egyéni adottságaid, igényeid, kéréseid, arcod asszimetriáját, a haj, szőr és bőrszíned, az esetleges megszokott formát, mert bizony a Te arcodról van szó, Neked kell, hogy kényelmes, a mindennapokban is viselhető legyen, hisz te fogod hordani, de természetesen számíthatsz rám, segítek Neked a tökéletes választásban!


További információkat ITT találsz.


Trendközelben Viasat3 interjú 👇🏻🖤


T A N U L M Á N Y A I M - /a teljesség igénye nélkül/ 

A www.lupabeauty.hu weboldal, facebook és instagram oldalak tartalma teljes egészében a szerző (Pados Laura - LUPA Beauty by Lalu Pados) szellemi tulajdonát képezik. Az oldalon feltüntetett fotók, írásos anyagok felhasználása, megosztása, részleteinek, fő pontjainak másolása szigorúan tilos és azonnali jogi következményekkel jár! Ezen tartalmak bármilyen nemű felhasználása, közlése, idézése, posztolása, csakis a szerző írásos engedélye után lehetséges!

LUPABEAUTY since 2018