KÉPZÉSEK


PROFESSZIONÁLIS TARTÓS KOZMETIKAI TETOVÁLÁS KÉPZÉSEK - NEKED, A TE IGÉNYEIDRE SZABVA!


* A képzéstípusokat és árakat a Képzések menüpont alatti lenyíló menüben találod *


Kedves sminktetováló Kolléganő, Leendő tanulóm, Érdeklődő! 

Köszöntelek LUPA Beauty tartós kozmetikai tetoválás képzéseim információs oldalán!

Ha érdekel a tartós kozmetikai tetováló szakma és professzionális, minőségi, egyéni vagy maximum 2 fős oktatásban szeretnéd elsajátítani ezt a csodálatos ágát a szépségiparnak, Kérlek, engedd meg, hogy pár sorban bemutassam neked az én gondolataimat ezzel kapcsolatban. 

Amennyiben egyéni vagy maximum 2 fős képzést keresel, ahol maximálisan, 100%-ig csak Rád figyelnek, ha valóban minőségi, hosszú évek alatt gyűjtött szakmai tapasztalattal rendelkező sminktetováló szakembertől tanulnál és a lehető legrészletgazdagabb tudásra szeretnél szert tenni, alázatos vagy és maximalista, bővíteni szeretnéd, a szolgáltatásaid palettáját és/vagy úgy érzed ez a legtesthezállóbb szakma, melyre mindig is vágytál, a legjobb helyen jársz!

Egyéni képzés igényedet, Kérlek előre jelezd!

** FONTOS INFÓ! - kizárólag olyan helyen végezz el bármilyen képzést - ahol a képzést adó szakember rendelkezik HIVATALOS felnőttoktatási azonosítóval! Amennyiben ezt kérésedre nem tudja felmutatni, érdemes jobban utánanézni/érdeklődni hogy biztosan jó helyen szeretnél-e tanulni.

Nekem a szakmám és a munkám a szerelmem, az oktatás pedig a másik, hisz ezzel átadhatom Neked azt a csodálatos szakmát és tudást, amely garantáltan mindig megállja a helyét a szépségiparban!

Minden oktatásom során azt az egyedi hozzáállást, látásmódot és szemléletet igyekszem átadni, amellyel minden vendégednek egyedi, személyre szabott szépséget adhatsz. Minden esetben a művészi látásmódra törekszem, hiszem, hogy ez a szakma egy igazi művészet és hiszem, hogy ezt Neked is maximálisan átadhatom. Ezen a csodálatos, ámde rögös úton fogom a kezed és vezetlek a kitűzött céljaid felé, hogy Te is sikeres sminktetováló szakemberré válhass! Egy szívemnek nagyon kedves kolléganőm szavaival élve - hiszem, hogy ‘csak akkor és úgy tudom átadni Neked azt a tudást, amire vágysz, ha visszagondolok/visszatérek arra a szintre, ahonnan én is elindultam..’ - Pontosan tudom, hogy mit fogsz érezni a képzés előtti napokban, az első órában, az első napokban, az első tetoválásod előtt, hisz én is a te cipődben jártam évekkel ezelőtt. :) 

Röviden rólam:

Pados Laura "Lalu" vagyok, 2015 óta foglalkozom sminktetoválással, amely azonnal magával ragadott, az első pillanattól tudtam, megtaláltam, amit eddig kerestem, megtaláltam az életem szakmáját, szerelem volt első "látásra és érzésre".

Munkámat egy győri szalonban kezdtem, rögtön az első tanfolyam elvégezte után "ott ragadtam". Az első fél évemet a tanfolyamokon résztvevő modellek gyógyult tetoválásának korrekcióival töltöttem, így rengeteg bőrtípussal, reakcióval, technikával, pigmenttel  és személyiséggel találkoztam, mely egy hatalmas szakmai hátteret/rutint adott.

Mindezek után már vendégeket is fogadtam, folyamatosan fejlődtem, tanfolyamokon vettem részt, megtanultam minden technikát, amit csak lehetett, mert végre imádtam, amit csinálok és nem volt kérdés, hogy egyre és egyre csak jobb szeretnék lenni.

Idővel már oktatósegédként is tevékenykedtem, majd saját tanfolyamot is tartottam. Mindig is hatalmas érdeklődéssel viszonyultam a színelmélethez és a sminktetováló pigmentekhez, kutyultam, teszteltem, kikentem, bekentem, majd elérkezett az idő, hogy megírjam a Biotouch Pigmentek Magyar Szakmai kézikönyvét. Bár már nem ezekkel a pigmentekkel dolgozom, de büszke vagyok arra, hogy ezt a könyvet én írtam és az én nevemhez fűződik.

Majd 2018. Májusában elhatároztam, hogy szeretnék saját sminktetováló szalont, saját kis kuckót, melyben alkothatok, így született meg a LUPA Beauty. Eztután vállalkozásom 2. évfordulóját követően úgy éreztem, hogy kinőttem a kis helyem és ideje lenne egy nagyobb, színvonalasabb, exkluzívabb helyre költöznöm, így 2020. Júniusában gondoltam egy nagyot és megnyitottam a saját professzionális sminktetováló szalonomat Győrben, a Mónus Illés utca 38. szám alatt. 

További információt az ISMERJ MEG menüpontban találsz, hisz itt most nem Én vagyok a lényeg, hanem Te, hogy a lehető legprofibb szinten megtanulj tetoválni és úgy szeresd a szakmád, ahogyan csak lehet!

Amiben biztos lehetsz, ha engem választasz:

A képzésekről:

Igyekszem tudásomat maximálisan átadni, minden apró szakmai fortélyt átbeszélni, megmutatni, hogy egyáltalán ne legyen hiányérzeted a képzés elvégezte után és  a későbbi munkád során. 

Kizárólag egyéni, vagy maximum 2  fős képzéseket tartok, hogy minden figyelmem csak és kizárólag Rád fordítsam. A 2 fős képzés alatt egymástól is rengeteget tudtok tanulni a tanulótársaddal, hisz előfordulhat, hogy olyan kérdést is feltesz, amire nem gondoltál vagy épp fordítva.

Természetesen a képzés elvégeztével sem engedlek el, bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulhatsz hozzám, vagy a kizárólag tanulóimnak létrehozott szakmai facebook csoportomhoz, hisz tudom milyen nehéz egyedül az első pár tetoválást kivitelezni és a későbbi munka során is felmerülhetnek olyan kérdések, melyben nem vagy teljesen biztos, jobbnak látod, ha megkérdezed.

Ebben a csodálatos szakmában az egyik legfontosabb dolog az alázat, a munkánk iránti folyamatos tudásszomj, maximalitás, precízség és kreativitás. Én minden munkámat ezen dolgok szerint végzem, így minden tudásomat ezen dolgok szerint szeretném és fogom is  átadni Neked.

Speciális oktatási technikát fejlesztettem ki az évek során. Gyakorló bőr és egyéb bőrhelyettesítő eszközök helyett élő modelleken tudod elsajátítani a különböző tetoválási technikákat, így van lehetőséged az első tapasztalataidat úgy megszerezni, mintha már egyedül fogadnál vendégeket. A tanfolyam során a modelleket én biztosítom számodra. Valamint a tanfolyamon készült munkafotóidat átadom neked, így amint végeztünk már lesznek saját referencia munkáid, melyekkel elkezdheted hirdetni az új szolgáltatást! Mindezek mellett, de nem utolsó sorban kitérünk az elrontott és idejétmúlt tetoválások szakszerű - esztétikus javításaira. 

Számomra az a legfontosabb, hogy olyan munkát tudj kiadni a kezedből, melyet Te is büszkén viselnél, hogy vendégeid maximálisan elégedettek lehessenek.

Amennyiben messzebről érkeznél hozzám oktatásra, szállást is tudok biztosítani számodra egy szuper modern apartmanban vagy a Garzon Plaza Hotelben - ennek költségeit a képzések ára NEM tartalmazza.

Kis ízelítő a szállásról: Eden Center Home Győr vagy Rába Apartman - Győr, vagy Garzon Plaza Hotel Győr

Egy, vagy több napos tanfolyam esetén is vendégem vagy egy finom ebédre a tanfolyam napja vagy napjai alatt. 

Részletfizetési lehetőséged is van, ezzel kapcsolatban további információt emailben vagy telefonon tudunk egyeztetni. Részletfizetés esetén kamatot nem számolok fel.

A képzéseket kezdőkészlet nélkül, márkafüggetlenül végezheted el. Természetesen minden fontos információt, anyag, eszköz, gép, pigment stb. beszerzési lehetőséget megbeszélünk az elméleti napok alatt, így minden apróságot könnyen be tudsz majd szerezni, ami a munkához szükséges. 

A tanfolyamokon a saját gépedet is használhatod, hogy azzal szokd/tanuld meg a tetoválást/új technikát és ne okozzon nehézséget a használata a későbbiekben.

** Amennyiben nem áll rendelkezésedre még saját sminktetoválógép, a képzés ideje alatt biztosítok számodra gépet is. 

Minden anyagot, modellt, gépet, tűmodulokat és minden  szükséges eszközt én biztosítok számodra a képzések időtartama alatt. 

A képzés végén névre szóló, 3 nyelvű TANÚSÍTVÁNY és egy FAR (Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer) által generált tanusítvány igazolja, hogy sikeresen elvégezted a LUPA Beauty (…….) képzését.

A képzéseket, mint fentebb említettem egyénileg kifejlesztett technika/tapasztalat alapján tartom, fontosnak tartom a gyakorlatorientált képzést, így élő modelleken tudod elsajátítani a különböző sminktetoválásfajtákat.

Minden elméleti anyagot papíralapon átadok, illetve jegyzetfüzettel és tollal is készülök Neked, hogy tényleg semmilyen apróság ne hiányozzon a későbbi munkád során.

Segítek a reklám és marketingfogásokban, hogy minél rövidebb idő alatt, minél több vendég találjon rád, valamint segítek a fotózásban, hogy tökéletes képek születhessenek munkáidról, manipuláció nélkül.

+ 1 tipp Neked: Mi alapján válassz oktatót?

Mindenképpen azalapján válassz sminktetováló oktatót, ami alapján sminktetováló szakembert is választanál. Nézd meg a munkafotóit, referenciáit, stílusát esetleg jegyzeteit a facebook oldalán vagy weboldalán, így látni és érezni fogod, hogy ki az, akitől a legszívesebben tanulnál.

Napjainkban rengeteg kiváló szakember, kiváló oktató közül választhatsz. Nézz körül, milyen lehetőségeid vannak a tanulásra! Szentelj nagy figyelmet pl.:

  • Melyik oktató mióta és mennyit tetovál?
  • Mennyire telítettek a napjai, hónapjai?
  • Hol, kinél, kiknél tanult? - van-e elegendő, hosszú időre visszanyúló tapasztalata
  • Kik azok akik inspirálják, hogy tanul/tanult ő, hogy fejlődött évről évre? 

Én minden egyes munkámból, képzésből amin részt vettem, képzésen amit tartottam - tanultam és tanulok valamit! Ha csak apró morzsákat is sikerült összeszednem 2015 óta, mára azokból az apró morzsákból, tapasztalatokból egy hatalmas tudást gyúrhattam össze Neked, amit át tudok és át is fogok adni! Ha semmit nem találsz az oktató múltjáról, de szimpatikus, kérdezd ki! Nézd meg és nézz utána a munkáinak! Nézz utána másoknak mi a véleménye róla! Amennyiben a facebook üzleti oldalán nincs véleményezésre lehetőség az önmagában elég sokmindent elárul róla. Nézd meg a likeolóit, kik likeolták a posztjait, oldalát. /Sajnálatos módon olyan világot élünk, ahol már like-okat és oldalkedveléseket is  vásárolhatnak "szakemberek" és ezzel próbálnak kitűnni./ - Azonban a hosszú, kitartó, alázatos, igazi szeretettel és szenvedéllyel végzett munka/hivatás véleményem szerint a kifizetődő hosszútávon, hisz így valós, elégedett vendégkört és követőtábort alakíthatunk ki! ❤

Ezek az információk nagyon fontosak, hisz óriási, felelősséget kívánó lépésre szántad el magad, ne kapkodd el a döntést!

Ha már az elején az számít ki a legolcsóbb - NE vágj bele! Ezután jön az olcsóbb gép, olcsóbb pigment! A minőséget akarod képviselni a munkáddal, vagy sufniban szeretnél dolgozni?! Ugye Te is elvárod a körmösödtől, fodrászodtól, kozmetikusodtól, hogy minőségi anyagokat használjon? Te se csináld másképp!

Gondold át és eztán dönts!

Bízom benne, hogy segítettem tisztábban látni! :)

Bármilyen kérdés felmerül, Kérlek keress bizalommal a +36703656269-es telefonszámon, a lupabeauty@gmail.com email címen vagy a LUPA Beauty by Lalu Pados facebook oldalon üzenetben.

Egyéni igény esetén is igyekszem rugalmas lenni, így, ha saját elképzelésed szerint szeretnél sminktetoválást tanulni Kérlek jelezd felém és telefonon/emailben megbeszéljük a részleteket! 

Várlak szeretettel! Lalu


Egyéni igény esetén is igyekszem rugalmas lenni, így, ha saját elképzelésed szerint szeretnél sminktetoválást tanulni Kérlek jelezd felém és telefonon/emailben megbeszéljük a részleteket!  


A munkához szükséges gépet, pigmenteket, eszközöket és anyagokat az elméleti képzésnap alatt részletesen átbeszéljük és természetesen segítek információkkal, hogy mit honnan tudsz beszerezni! 


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A www.lupabeauty.hu weboldal, facebook és instagram oldalak tartalma teljes egészében a szerző (Pados Laura - LUPA Beauty by Lalu Pados) szellemi tulajdonát képezik. Az oldalon feltüntetett fotók, írásos anyagok felhasználása, megosztása, részleteinek, fő pontjainak másolása szigorúan tilos és azonnali jogi következményekkel jár! Ezen tartalmak bármilyen nemű felhasználása, közlése, idézése, posztolása, csakis a szerző írásos engedélye után lehetséges!